Verslag 1e bijeenkomst SAMENLOOP voor HOOP

 

Vrijdag 1 februari 19:30

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je er erg in hebt is het zover, omdat er toch veel geregeld moet worden en dat alles voor de zomervakantie, na de zomervakantie is er weinig tijd meer..
Datum 14/15 september.. dus geef je alvast op bij team 3 HSIS: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-holland/west-friesland/aanmelden/

 

Loopschema

We hebben uiteraard een wandelschema, zodat iedereen weet wanneer je mag gaan lopen zodat er 24 uur iemand van ons team deel neemt aan de estafette. Tijdens de vergaderingen kan je je hierop inschrijven. Je kunt alleen je naam erop zetten als je daadwerkelijk hebt ingeschreven bij team HSIS.

 

WhatsApp groep
We hebben ook een WhatsApp groep aangemaakt, wat we gebruiken voor belangrijke dingen wat de groep aan gaat, wil je ook in de groep app dan even…

 

Survivors

Ken jij iemand die kanker heeft gehad of nog heeft en die je graag in het zonnetje wil zetten dat weekend dan kan je die persoon opgeven via de site van Samenloop voor Hoop.

 

Acties
Als jullie een actie willen starten om geld op te halen, laat het ons dan weten. Jullie kunnen jullie actie delen op de site van SLvH onder team HSIS

 

De evenementen die HSIS organiseren zijn:

  • 28 april Kick for Live
  • 11 mei Wandelworkout in Schoorl
  • 22 juni een Yoga retreat
  • 7 september een spirituele wandeling

En misschien nog meer acties voor de kids, verdere informatie volgt nog..
Het inschrijfgeld gaat volledig naar samenloop voor hoop..

 

KICK FOR LIVE
Op 28 april is er een kickboks evenement en op deze dag willen we ook graag een tombola organiseren, dus wij zijn opzoek naar mooie nieuwe artikelen die we kunnen verloten… denk ook aan tegoed bonnen.

 

De kraam
In het weekend hebben we uiteraard weer een kraam, en op die kraam gaan we producten verkopen en ook eetwaren. We gaan Smoothies, tosti’s en wraps verkopen en hebben natuurlijk de ingrediënten nodig om ze te kunnen maken, dus kan je iemand in je omgeving die ons wil steunen in vorm van producten of geld om deze te kunnen kopen, laat het ons weten.

 

Sponsoren
Wie wil ons helpen om langs de winkels te gaan (Enkhuizen, Grootebroek) om te vragen of ze nog wat willen sponseren voor SLvH,, voor mooie artikelen of tegoed bonnen… In het kort wat we kunnen gebruiken voor op de kraam:

  • Fruit (bananen, aardbeien, appels ect.)
  • Havermout, melk
  • Tosti brood (wit/bruin) kaas, ham (salami)
  • Wraps, groente, komkommer tomaat kip

Als er vragen zijn of ideeën of alle andere dingen neem dan contact op met Sylvia van der Lee
Email: sylvanderlee@hotmail.com of app 0613035700.

 

Alvast bedankt voor jullie hulp!

 

Warme groet,
Tineke, Ed en Sylvia