Coronavirus (COVID-19) nieuws

Wegens Coronavirus hebben we een aangepast rooster

19 mei 2020

Wegens corona hebben we een aangepast rooster en aangepaste lessen.

Op de startpagina kun je je opgeven voor deze lessen.

Met hemelvaart gaan de lessen door.

 

27 maart 2020

Heb je geen nieuwsbrief ontvangen van ons? Meld je dan aan via de startpagina van hsis.nl.

 

20 maart 2020

Online training en livestream Zumba

Ontzettend bedankt
Namens het team HSIS en onszelf, willen we jullie nogmaals bedanken voor de hartverwarmende reacties met lieve ondersteunende woorden. Het doet ons ontzettend goed. Heel veel dank daarvoor!

We gaan ons best doen om de trainingen bij jullie in huis te brengen. Vanaf vandaag zetten we trainingen op YouTube die alleen zichtbaar zijn wanneer je deze mail hebt ontvangen.
Elke dag ontvang je een mail met daarin een training. Daarmee hopen we dat je fit en in conditie blijft.

Blijf gezond en help elkaar

 

18 maart 2020

Laatste nieuws

Wat missen we jullie, maar dat zal andersom ook zo zijn. We voelen ons erg gesteund door alle hartverwarmende reacties van de leden, heel erg bedankt hiervoor.

Lang leve You Tube!
We hebben al wat filmpjes geplaatst zodat jullie evengoed aan je conditie kunnen blijven werken. Daarbij komt dat door te bewegen en trainen je immuunsysteem niet verzwakt. We willen jullie daar uiteraard bij stimuleren.

Iedereen heeft het moeilijk deze periode, wij ook. Voor de komende maand(en) wordt de contributie voor iedereen verlaagd naar € 8,-. Daarvoor krijgen jullie exclusief toegang tot onze online trainingen. Elke week nieuwe lessen, livestreams en uitdagingen. We willen op deze manier onze en jullie sportschool actief houden, zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten. Dus hou je mailbox in de gaten!

Tevens krijgen we veel vragen over 1 op 1 training en buitentrainingen
Hieronder de richtlijnen van de vechtsportautoriteiten, NOC*NSF en NIVM.
Van de website van de Vechtsport Autoriteit:

‘Om onduidelijkheid weg te nemen, merken wij hier expliciet op dat wij ook een-op-een-training, ook buiten, zeer ongewenst achten en in strijd met de richtlijnen van NOC*NSF. Hou als sporter je conditie thuis op peil, of ga buiten alleen sporten in rustige gebieden en hou hierbij twee meter afstand van passanten aan.’

Juist nu is het belangrijk om aan de regels van het RIVM te houden, zodat we snel weer open kunnen.

Wij vragen aan iedereen zijn of haar begrip voor de situatie.
Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de sportschool

 

15 maart 2020

Tot zeker 6 april gesloten

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet zijn we genoodzaakt de sportschool tot 6 april te sluiten. Met pijn in ons hart overigens, maar gezondheid gaat voor alles. Voor iedereen is deze situatie erg vervelend en uitzonderlijk. Wij wensen iedereen de komende tijd sterkte en wijsheid. Wij vragen aan iedereen zijn of haar begrip voor deze wereldwijde situatie. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de sportschool.

 

Sportieve groet,
Ed, Tineke en de rest van ons team