HEALTH & SPORT INSTITUUT SCHAPER

SamenLoop voor Hoop team HSIS

SamenLoop voor Hoop wordt op 14 & 15 september georganiseerd in het Streekbos. Het is een 24 uurs estafette-loop waarmee we zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF. Dit jaar lopen we, met team HSIS, voor de 3e keer mee.

 

Aanmelden

Wil je bij team HSIS? Ga dan naar: https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/algemeen?samenloopId=53782&signupas=TeamMember&fbclid=IwAR02Q2ISFO2kEkQTA-WilZF0cXAqgxkW284TssUZFugNyDyGI2d8xAHR75g

 

Wat is SamenLoop voor Hoop?

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Naar Amerikaans model

SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

 

Menu